Be EQ

Be EQ – Be Successfully YOU

Să îți dezvolți inteligența emoțională înseamnă să îți creezi succes nelimitat, atât pe plan personal cât și profesional.

Indiferent care este aria din viața ta în care vrei să progresezi, inteligența emoțională este acea componentă, pe care te poți baza oricând.

ÎNSCRIE-TE LA
Be EQ – Be Successfully YOU

Program Individual de Coaching menit să te ajute să îți dezvolți inteligența emoțională, astfel încât să progresezi, cu succes, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.

Cei mai de succes oameni știu că modul cum își gestionează emoțiile are un impact major asupra acțiunilor și deciziilor lor, adică asupra viitorului. Și tu poți să fii unul dintre ei. Cum? Transformând acum felul în care te raportezi la emoțiile tale, prin dezvoltarea componentelor ce țin de  inteligența emoțională. 

Simte-te în siguranță în propria minte și în propriul corp, ca mai apoi să te simți în siguranță în relațiile tale, în viața ta personală și profesională, precum și în acele situații care poate acum te provoacă la maxim și cărora nu știi cum să le faci față. 

Construiește-ți un sine mai puternic prin dezvoltarea cunoașterii de sine, a încrederii în tine, a capacității de a fi direct/ă, a empatiei, a controlului de sine, a adaptabilității și nu numai. O inteligență emoțională excelentă te va ajuta să gestionezi eficient orice situație dificilă care ar putea să apară în viața ta. Pentru că da, știi și tu că viața nu e doar roz. 

Și eu știu asta și înțeleg. Viața chiar poate să aibă momente pe care să nu știi cum să le gestionezi. Momente în fața cărora parcă îți vine să te dau bătută. Însă cu resursele potrivite și cu o reziliență emoțională puternic dezvoltată, poți gestiona cu ușurință orice ar putea să vină către tine.

Dacă vrei cu adevărat să îți creezi o viață care să te împlinească, alege să învestești acum în tine.  Prin programul Individual de Coaching, Be EQ – Be Successfully YOU.

CINE SUNT EU?

Eu sunt Andreea, Coach Acreditat ANC, cu specializare în Inteligență Emoțională și Coach Profesionist ICF în formare. Având o experiență de peste 13 ani în domeniul Resurselor Umane, în cele mai mari companii din lume, am înțeles, am învățat și am experimentat că succesul, atât în viața profesională cât și în cea personală este multiplicat de coeficientul de inteligență emoțională al fiecărui om. 

Misiunea mea este să ajut profesioniști ca tine, să progreseze. Atât în carieră cât și în viața personală, prin dezvoltarea coeficientului lor actual de inteligență emoțională. Făcând asta, ei vor putea apoi să obțină acel succes mult visat, în toate ariile vieții lor. Fie că ești angajat, leader sau antreprenor, scopul meu este să te ajut să îți maximizezi inteligența ta emoțională, pentru a o folosi în favoarea ta și în favoarea viitorului tău. 

Ce înseamnă să îți dezvolți inteligența emoțională ?

În primul rând, înseamnă să reușești să îți recunoști și să îți gestionezi emoțiile. Vei ști cu ușurință ce simți, de ce simți ceea ce simți și ce poți să faci cu ceea ce simți. Ca să poți să folosești toatea astea în favoarea ta. De câte ori ți-a fost dificil să spui ce simți sau de câte ori ai reacționat așa cum nu ți-ai dorit, doar pentru că nu ai știut cum să gestionezi ceea ce simți?  Îmaginează-ți cât de diferită ar fi relația cu tine și cu cei din jur,  dacă ai reuși să îți păstrezi calmul în cele mai dificile situații. Ce schimbări ar aduce asta în viața ta?

Înseamnă să îți dezvolți capacitatea de a vedea oportunitățile în acele situații dificile care apar în viața ta. De câte ori nu ai auzit în jur: uită-te și tu la partea bună a lucrurilor, însă de câte ori ai și reușit cu adevărat să faci asta, înainte să te lași afectată? Vestea bună este că printre cele zece componente ale inteligenței emoționale există una care să te ajute să dezvolți exact asta: capacitatea de a vedea oportunitățile, chiar și în față adversităților. Cum ar fi viața ta dacă ai reuși să faci asta pentru toate situațiile complicate pe care le ai de gestionat? 

Prin dezvoltarea inteligenței emoționale vei dobândi resursele necesare pentru a-ți recăpăta capacitatea de a exprima în mod direct ceea ce simți și ceea ce gândești, respectând în același timp opiniile și sentimentele celor din jur. De câte ori nu ți-ai spus în minte: ce bine ar fi fost dacă aș fi avut curaj să spun asta, sau fix la asta m-am gândit și eu, dar ce păcat că nu am curaj să spun ce gândesc. Câtă onestitate ai aduce în viața ta dacă vei putea mereu să exprimi ceea ce gândești?

Înseamnă să te accepți – emoțional și mintal și să te respecți pentru ceea ce ești tu cu adevărat, aici și acum.

Înseamnă, deopotrivă, să ai încredere că ai toate resursele interioare de care ai nevoie pentru a avea success nelimitat atât pe plan personal cât și profesional. Și să apelezi la aceste resurse în favoarea ta. De câte ori  auzit cât e de important să te iubești tu pe tine, însă cum ai putea să faci asta, dacă în primul rând, nu te accepți? Dezvoltarea încrederii în sine, componentă de sine stătătoare în inteligența emoțională, te va ajuta exact în direcția asta.

Ai avut momente când ți-ai propus ceva, însă ți-ai pierdut, pe parcurs, atât entuziasmul cât și angajamentul față de ceea ce ți-ai propus? Iar asta te face să îți pierzi și acel echilibru de care simți că ai nevoie? Îți poți imagina cât de simplă și frumoasă ar fi viața ta dacă nu ai mai trece de la un obiectiv la altul în milisecunde? Dacă ai atinge acel nivel de sastisfacție și bucurie, atât pe plan personal cât și profesional la care tot visezi? Dezvoltarea autoactualizării, o altă componentă a inteligeței emoțională te va ajuta să obții exact asta.

Dezvoltarea inteligenței emoționale mai înseamnă că vei putea să creezi și să menții relații profunde cu cei din jur, fără să te pierzi pe tine în dorința de a le face pe plac celor din jur. 

Vei avea acces la toate resursele pe care eu le-am dobândit de-a lungul anilor, în drumul meu de prevenție și dezvoltare emoțională. Cu aceste resurse și cu acțiune din partea ta, vei dobândi acea împlinire emoțională, la care visezi de ani buni, atât pe plan personal cât și profesional.

Dacă te  regăsești, abia aștept să te cunosc și să lucrăm  împreună. Aduc  în acest program cele mai bune resurse, experiența și expertiza mea, valorile în care cred, energia și sprijinul meu. 

Sunt aici să îți fiu alături.

Ce primești

Evaluare a coeficientului tău de inteligență emoțională  cu unul dintre cele mai căutate teste psihometrice de pe piața internațională

6 sesiuni live cu mine, de câte 60 de minute fiecare, în care vei primi sprijin, prin metode de coaching sau mentorat, în funcție de nevoile tale. În cele 60 de minute vom discuta cu focus pe ceea ce vrei tu să dezvolți, în urma rezultatelor testului psihometric. Sunt aici pentru a-ți oferi sprijin și a te responsabiliza. Însă alături de asta, e nevoie de implicare și acțiune din partea ta și să faci ceea ce agreem că faci.

Acest program nu este vreo rețetă universală care te scapă de probleme. E important să înțelegi că rezultatele se raportează direct la nivelul tău de implicare. Te-aș minți dacă ți-aș spune că succesul vine peste noapte.

Sprijin pe toată durata programului, pe e-mail sau pe WhatsApp.

Workbook cu exerciții pe care să le lucrezi între cele 6 sesiuni, pe care le vei putea apoi folosi toată viața.

Recomandări de cărți care să te ajute în procesul tău.

+ BONUS – worbook cu top 30 cele mai puternice întrebări folosite de mine, pentru a-ți dezvolta inteligența emoțională, pe care le vei putea folosi și după finalizarea programului.

+ BONUS – 10% reducere la unul dintre programele mele din 2024, în funcție de nevoile tale.

Ești pregătită să faci din succesul vieții tale o prioritate?

Cum ar fi viața ta, dacă ai reuși să ai succes atât pe plan personal cât și profesional, concentrându-ne pe un singur aspect major – dezvoltarea inteligenței tale emoționale? Închide ochii și simte cum se va schimba viața ta odată ce vei reuși să ai parte de toate beneficile despre care ți-am vorbit mai sus.

Dacă pui în practică tot ceea ce vei afla nou despre tine în cadrul celor 6 sesiuni, îți vei da angajamentul față de procesul tău și îl vei și respecta, vei începe în sfârșit să trăiești așa cum îți dorești. Cu cât vei fi mai implicată, cu atât vei vedea mai multe schimbări.

Programul Be EQ – Be Successfully YOU – program de Coaching, menit să te ajute să îți dezvolți inteligența emoțională, astfel încât să progresezi atât pe plan profesional, cât și personal se va desfășura online, prin platforma Zoom. Vei primi un link pentru conectare via email, imediat după înscrierea și după confirmarea plății. Data și ora când vor avea loc sesiunile, le vom stabili împreună.

AI ÎNTREBĂRI DESPRE PROGRAMUL BE EQ - BE SUCCESSFULLY YOU?