Take Your Power Back

PUTEREA TA E ÎN ALEGERILE TALE!

Înscrie-te la programul Take Your Power Back – program de coaching prin care vei redescoperi, în sfârșit, cine ești cu adevărat.

Vei renunța la tot ce te ține pe loc și vei reuși în sfârșit să îți trăiești viața exact așa cum îți dorești.

E dreptul tău! E alegerea TA!

 Mai poți să numeri toate dățile în care ți-ai promis că de data asta va fi diferit sau ai pierdut deja numărătoarea? Pe lângă asta, le-ai încercat pe toate toate și totuși… ești tot în același punct? Cauți încă soluția aceea care chiar să aibă rezultate fără să mai simți că te chinui? 

 

Ei bine, citește până la capăt și vei ști ce ai de făcut.

 

Ți-ai repetat de atât de multe ori care sunt lucrurile alea pe care nu le mai vrei, încât te-ai pierdut pe tine pe drum. Dacă te întreabă cineva ce îți dorești, tu răspunzi, parcă programată, cu ceea ce nu vrei. Pentru că da, știi exact ce nu mai vrei, însă totuși, ce vrei pentru tine și pentru viața ta, râmâne încă un mister. Nu îți face griji dacă nu știi, putem afla împreună. Pentru că și eu am fost în punctul în care nu mai știam ce vreau, în care nu mai știam să visez, în care dădusem tot din mine pentru fericirea celor din jur. Dădusem și ultima fărâmă de putere pentru a construi fericirea celor din jur, fără să mă gândesc vreo clipă la mine. Și asta doar pentru că nu știam altceva, nu știam să trăiesc altfel.  

 

Mă simțeam frustrată, obosită, nervoasă și constant nemulțumită. Nimic nu îmi convenea și deși părea că acționez, nu înaintam de niciun fel. Până într-o zi, când am decis să spun STOP. 

 

Știam că nu mai pot continua  mult timp așa. Chiar dacă îmi era frică de schimbare, am hotărât să acționez. Și știu că și ție îți este teamă. Nu e simplu să renunți la cine știai că ești pentru a deveni cine ești cu adevărat. Am decis să spun stop boemitătii și haosului din mine și am început să urmez cu sfințenie 3 pași ai mei și numai ai mei, pe care eram pregătită să îi urmez no matter what. 

 

Așa am descoperit piesa de puzzle pe care o căutasem toată viața. 

 

Și de acolo, lucrurile s-au transformat. Am început să iau decizii din curaj și nu din frică, relația cu mine și cu cei din jurul meu s-a transformat complet în bine, am început să obțin din ce în ce mai multă claritate și am ajuns să știu exact ce vreau și ce am de făcut pentru a obține ceea ce vreau. Începeam să văd rezultatele acelor 3 pași pe care îi practicam zi de zi. 


Vrei și tu să afli care sunt acești pași simpli cu care mi-am schimbat viața? Fără să trebuiască să mai citești încă alte o mie de cărți, să mai faci alte zeci de cursuri și să mai cauți, fără vreun răspuns, mulți ani, răspunsurile la toate întrebările tale? 

ATUNCI ÎNSCRIE-TE ÎN PROGRAMUL TAKE YOUR POWER BACK

După ce îți vei confirma participarea, vei primi pe e-mail toate detaliile de care ai nevoie. Până atunci, în categoria ce primești, de mai jos, găsești detalii despre ceea ce include investiția pe care o vei face în tine. Decizia e la tine. Vrei să mai rămâi în același punct încă 10 ani de acum încolo sau în sfârșit te decizi pentru tine? Vreau să lucrez cu femei care se hotărăsc pentru viața lor. Femei pentru care schimbarea e mai importantă decât orice scuză din lume.  Ești tu una dintre acele femei? Dacă da, te aștept și pe tine alături de celelalte femei care au ales deja pentru ele.  

VREI SĂ ÎȚI SCHIMBI ÎN SFÂRȘIT VIAȚA ?

BENEFICIILE PENTRU TINE

Redescoperi cine ești tu cu adevărat, ce vrei pentru tine în viața asta, ce îți place să faci, ce pasiuni ai, ce visuri ai și care sunt pașii pentru a face din viața ta una fericită

Îți transformi gândurile și comportamentele care te-au ținut până acum pe loc în unele care să te ajute să acționezi astfel încât să faci în sfârșit acele schimbări dorite

Trăiești viața cu bucurie și încredere  și lași deoparte mentalitatea de victimă, durere și neputință

Înveți să îți iei cu adevărat viața în mâini și să acționezi din curaj și nu din frică

Înveți să faci din viața ta și din alegerile tale o prioritate, fără să te mai simți vinovată

Recapeți curajul de a-ți îndeplini dorințele.

Îți transformi relația cu tine și cu cei din jurul tău în una bazată pe armonie și acceptare. 

Lași în urmă toate grijile și gândurile care te-au ținut până acum pe loc

CE E UTIL SĂ ȘTII DESPRE UN PROCES DE COACHING

E important să fii deschisă și să vrei să renunți la ce nu îți face bine. Să ai curajul să dai ego-ul la o parte.

E esențial să fii dispusă să înveți lucruri noi.

Pentru a avea rezultate vizibile și de durată, este primordial să îți oferi timp pentru tine și procesul tău. Nimic nu se întâmplă peste noapte, cu atât mai puțin un proces de transformare.

Să fii dispusă să treci la acțiune. Rezultatele apar ca urmare a ceea ce continui tu să faci după acest program.

Să investești timp și resurse în tine și în acest proces, care e menit să îți schimbe viața.

CE PRIMEȘTI

3 sesiuni live cu mine, de câte 90 de minute fiecare.

sesiune de follow-up după o lună de la finalizarea programului. În total 4 sesiuni cu mine.

Acces 24/7 la un grup privat de Facebook, în care vei avea sprijin pe toată durata programului și încă o lună de la încheierea lui. Acolo vei putea adresa întrebări și vei primi răspunsuri pentru provocările tale.

+ BONUS – worbook cu întrebări și exerciții care să te ajute să îți menții angajamentul față de procesul, pe care l-ai început în cadrul programului. 

Recomandări de cărți care să te ajute în procesul tău.

+ BONUS 10% reducere la restul programelor din categoria Lucrează cu mine, valabil 6 luni de la finalizarea programului Take Your Power Back.

CÂND?

Programul are loc în 2 ediții diferite, în prima jumătate a anului 2022, timp de 3 zile consecutive, pentru 90 de minute în fiecare zi, în funcție de numărul total de participanți înscriși. Prima ediție se va desfășura între 12 – 14 Aprilie, cu sesiunea de follow-up la o lună de la data finalizării programului.

Numărul de locuri într-o grupă din ediția respectivă este limitat, pentru ca procesul fiecărei participante să fie unul eficient și cu focus inidvidual cât mai ridicat. Asigură-te că îți rezervi locul tău. 

Ne vom întâlni online, via ZOOM, începând cu ora 19:00.

UNDE?

Vom folosi platforma Zoom pentru conectare. Tot ce vei avea nevoie va fi un calculator sau un telefon cu conexiune la internet și de nimic altceva.

CUM?

Vei primi un link pentru conectare via email, cu toate detaliile necesare, imediat după înscriere și confirmarea plății.