Unlock Your Emotions

PUTEREA TA E ÎN EMOȚIILE TALE!

Înscrie-te la programul Unlock Your Emotions – program fulger de coaching prin care vei afla ce emoții te țin pe loc și ce ai de făcut să nu mai stagnezi.

Află, cu ajutorul programului, care este semnătura ta emoțională și cum o poți folosi în favoarea ta.

Probabil ai avut (sau încă ai) multe momente când simți că ceva te blochează. Știi în mintea ta ce ai de făcut, însă o forță interioară parcă mai puternică decât tine, te ține pe loc. În același loc. Ți se întâmplă asta în viața personală, în relațiile cu cei apropiați, în familie, la job. Și asta te face să te simți singură, lipsită de încredere, poate chiar tristă și dezamăgită.

Cum ar arăta viața ta dacă totuși, ai reuși să fii cu un pas înaintea emoțiilor tale? Dacă ai te-ai folosi de forța emoțiilor tale?

Cum ar fi dacă:

  • Te-ai folosi de ceea ce simți astfel încât să evoluezi.
  • Ai ști exact să numești ce simți, astfel încât să deblochezi conversații care acum ți se par dificile/
  • Ai înceta să îți repeți că ești prea sensibilă și să folosești această caracteristică în favoarea ta.
  • Emoțiile ar înceta să te mai copleșească.
  • Ca în final, să navighezi prin viață împlinită, fericită și încrezătoare.

 

Personal, am avut multe momente în care m-am simțit lipsită de încredere, obosită, nervoasă și constant nemulțumită, tristă sau dezamăgită. Chiar singură, de multe ori, căci mi se părea că emoțiile, în loc să mă ajute, mai mult mă încurcă. Mi-am spus de multe ori că sunt prea sensibilă. Am pierdut șirul dăților când am tăcut de teama de a mă pune față în față cu emoții greu de dus. Dar cel mai greu, cred că mi-a fost când am realizat, că de teama de a simți, am fugit de experiențe. Și la urma urmei, viața asta nu e construită de experiențele pe care ni le oferim?

Povestea asta nu îți sună a viață împlinită, așa-i? Știam că nu mai pot continua  mult timp așa. Pentru că vedeam cât de rău îmi face. Și mie, dar și celor dragi mie. Știam în adâncul sufletului că ceva e de făcut astfel încât să nu mă mai las copleșită de emoții.

Așa am început să învăț despre emoții și despre inteligența lor. Și de aici, lucrurile s-au transformat. Am început să iau contact cu emoțiile mele, să le recunosc, să le numesc și să folosesc în favoarea mea.  Relația cu mine și cu cei din jurul meu s-a transformat complet în bine, am început să accept din ce în ce mai ușor spectrul emoțional pe care viața mi-l punea în față. Începeam să văd rezultate. Începeam să mă simt încrezătoare, împlinită și fericită.


Vrei și tu să îți folosești emoțiile în favoarea ta și să trăiești o viață împlinită?

ÎNSCRIE-TE ÎN PROGRAMUL UNLOCK YOUR EMOTIONS

După ce îți vei confirma participarea, vei primi pe e-mail toate detaliile de care ai nevoie. Până atunci, în categoria ce primești, de mai jos, găsești detalii despre ceea ce include investiția pe care o vei face în tine. 

BENEFICIILE PENTRU TINE

Redescoperi ce înseamnă să îți folosești emoțiile cu adevărat în favoarea ta

Îți transformi emoțiile care te-au ținut până acum pe loc în unele care să te ajute să acționezi astfel încât să faci în sfârșit acele schimbări dorite

Trăiești viața cu bucurie și încredere și lași deoparte mentalitatea de victimă, durere și neputință

Îți iei cu adevărat viața în mâini și acționezi din curaj și nu din frică

Faci din viața ta și din alegerile tale o prioritate, fără să te mai simți vinovată

Recapeți curajul de a-ți îndeplini dorințele.

Îți transformi relația cu tine și cu cei din jurul tău în una bazată pe armonie și acceptare. 

Te împrietenești cu emoțiile care te-au ținut până acum pe loc și afli cum să le folosești în favoarea ta.

CE E UTIL SĂ ȘTII DESPRE UN PROCES DE COACHING

E important să fii deschisă și să vrei să renunți la ce nu îți face bine. Să ai curajul să dai ego-ul la o parte.

E esențial să fii dispusă să înveți lucruri noi.

Pentru a avea rezultate vizibile și de durată, este primordial să îți oferi timp pentru tine și procesul tău. Nimic nu se întâmplă peste noapte, cu atât mai puțin un proces de transformare.

Să fii dispusă să treci la acțiune. Rezultatele apar ca urmare a ceea ce continui tu să faci după acest program.

Procesul de coaching este al tău și doar la tău. Eu nu îți voi spune ce să faci

Cu cât investești mai mult timp și resurse în tine și în acest proces, care e menit să îți schimbe viața, cu atât mai vizibile vor fi rezultatele.

 

CE PRIMEȘTI

3 sesiuni live cu mine, de câte 60 de minute fiecare.

sesiune de follow-up după o lună de la finalizarea programului. În total 4 sesiuni cu mine.

Acces, pe toată durata sesiunilor, la mine, prin whatsapp sau e-mail. 

+ BONUS – worbook cu întrebări și exerciții care să te ajute să îți menții angajamentul față de procesul, pe care l-ai început în cadrul programului. 

Recomandări de cărți care să te ajute în procesul tău.

+ BONUS 5% reducere la restul programelor din categoria Lucrează cu mine, valabil 6 luni de la finalizarea programului Unlock Your Emotions.

CÂND?

După confirmarea participării și a plății, vom stabili de comun acord ziua și ora desfășurării a celor 3 sesiuni, care vor avea loc online.

UNDE?

Vom folosi platforma Zoom pentru conectare. Vei avea nevoie doar de un laptop sau un telefon cu conexiune la internet și de nimic altceva. Nici măcar nu e nevoie să ai un cont pe Zoom, căci de asta mă voi ocupa eu.

CUM?

Vei primi un link pentru conectare via email, cu toate detaliile necesare, imediat după înscriere și confirmarea plății.