Bine ai venit!

Eu sunt Andreea, Coach Profesionist Acreditat cu specializare în Inteligență Emoțională. Având o experiență de peste zece ani în domeniul Resurselor Umane, în cele mai mari companii din lume, am înțeles, am învățat și am experimentat că succesul, atât în viața personală, cât și în cea profesională, este multiplicat de coeficientul de inteligență emoțională al fiecărui om. Suntem ființe emoționale, la urma urmei.

Misiunea mea este să ajut oamenii să progreseze în viața personală, implicit în carieră, prin dezvoltarea coeficientului lor actual de inteligență emoțională. Făcând asta, ei vor putea apoi să obțină acel succes mult visat, în toate ariile vieții lor. Fie că ești angajat, leader sau antreprenor, scopul meu este să te ajut să îți maximizezi inteligența ta emoțională, pentru a o folosi în favoarea ta și în favoarea business-ului tău.

Cred cu tărie că și tu ai puterea să îți construiești acea viață la care ai visat mereu, doar că uneori, în toată nebunia din exterior, nu mai reușești să vezi cu claritate în interiorul tău. Te-ai gândit vreodată că tot ce ai nevoie este de cineva care să îți îndrume pașii?

Valorile după care mă ghidez în ceea ce fac sunt blândețea, respectul, determinarea și acceptarea. Nu vom obține niciodată ceea ce ne dorim cu adevărat dacă ne judecăm și ne criticăm în mod constant și nici dacă ne comparăm cu cei din jur și cu succesul lor. Iubesc oamenii și am încredere în curajul lor de a face să le fie bine. Mă fascinează tot ceea ce ține de emoții și încerc să le îmbrățișez pe toate, oricât de grele ar fi unele dintre el. Îmi încurajez clienții să facă la fel.

Am fost și voi fi mereu alături de oamenii care știu că pot și vor mai mult, dar nu știu în ce direcție să meargă, de oamenii care vor să pornească pe un drum diferit, dar cărora le este teamă, de acei oameni care sunt minunați în ceea ce fac, însă nu vorbesc despre asta. Sunt alături oamenilor  care simt că au nevoie de o schimbare, însă nu știu cum să facă primul pas. Pe scurt, îți pot fi alături din momentul în care te hotărăști că și tu contezi. Pentru ca anumite visuri să devină realitate, singurul lucru de care au nevoie e sprijin și direcția potrivită. Sunt aici exact pentru asta.

Pe lângă sesiuni individuale de coaching, sesiuni cu profesioniști din cadrul organizațiilor și planuri pe termen mediu și lung, îmbin experiența mea de coach profesionist cu cea de femeie, ființă creatoare, care știe și are încredere că oricine poate fi extraordinar.

Îmi poți scrie la contact@andreeanegoita.ro

Îți mulțumesc că ești aici. Hai să aflăm împreună cum te pot susține.

 

 

Cu ce te pot susține

COACHING 1:1

Sesiunile de Coaching Individuale sunt cadrul potrivit de care ai nevoie pentru a te pune în valoare. Ce pot să fac pentru tine este să te ghidez și să te suțin să îți definești obiectivele, să te concentrezi pe ce ai tu mai bun pentru a-ți îndeplini viziunea de fi cine vrei tu să fii.

Eu am încredere în tine.

COACHING de grup

Ia decizia de a te pune pe primul plan și toată viața ta se va completa de la sine.

Când ești înconjurat(ă) de oameni cu care împărtășești aceleași valori, idei, perspective, orice transformare devine mai simplă.

COACHING pe termen mediu

Orice schimbare reprezintă un proces. Dacă ești la început de drum, sesiunile de Coaching pe termen mediu sunt cele care te pot ajuta să îți găsești direcția înspre care ai nevoie să mergi. Răbdarea este esențială. Sunt aici să alegem împreună care sunt aspectele pe care ai nevoie să le schimbi și să te susțin să păstrezi direcția pe care ți-ai ales-o.

COACHING pe termen lung

Un program complet de Coaching, pentru toate aspectele din viața ta, pe care le alegem împreună.

Dacă ai nevoie să îmbunătățești mai multe aspecte din viața ta: relația cu tine și cu cei din jur,  încrederea în tine, comunicarea, latura profesională, emoțiile, echilibrul cu tine și cu viața ta, atunci acest tip de Coaching e pentru tine.