Points of you

Cauți răspunsuri la întrebările tale ?
Înscrie-te la Points of You – sesiune privată de coaching prin care îți vei oferi noi perspective și răspunsuri asupra situațiilor în care te simți blocată și la care nu ai încă vreun răspuns.

Obiectivul acestei sesiuni este să te ajute să deblochezi ceea ce te ține pe loc. Poate fi o provocare prin care treci, poate fi relația cu cineva drag, poate fi nevoia de a conștientiza care sunt următorii pași pe care trebui să îi faci într-o anumită situație, sau orice simți tu că te ține pe loc. Să nu știi încotro să mergi nu e un capăt de lume. Poți oricând să găsești o soluție dacă alegi să te uiți și în cealaltă direcție.

BENEFICIILE PENTRU TINE

Îți vei clarifica întrebări specifice și vei descoperi care sunt schimbările reale pe care ai nevoie să le implementezi.

Îți vei antrena capacitatea de a lua decizii clare, ca să îți  îmbunătățești relația cu tine și cu cei din jur, pentru a trăi o viață frumoasă, de o calitate superioară.

Te vei elibera de tiparele gândirii cu care ești obișnuită să privești lucrurile și te vei îndrepta spre unele diferite, care să îți deschidă noi posibilități de schimbare, expansiune și progres.

Te vei elibera de șabloanele de gândire și vei descoperi noi soluții la provocările din viața personală sau profesională.

Îți vei dezvolta abilitatea de a-ți spori procesul gândirii și al comunicării.

 

Points of YOU este un instrument de Coaching, folosit în întreaga lume, de profesioniști precum life & business coach, traineri, terapeuți, psihologi, lideri. Este un instrument intens și creativ, care să te ajute să iei decizii clare, în situații complexe din viața ta.  

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CADRUL SESIUNII DE 90 DE MINUTE:

  1. ALEGI CE VREI SĂ LUCREZI – Alegi un subiect al vieții tale de zi cu zi, o temă care te preocupă, pozitiv sau negativ, poate ceva la care vrei să te uiți în profunzime (o relație personală, cariera, familia, prietenii, viața sexuală, împlinirile etc.)
  2. ALEGI CARDURILOR– Ai la dispoziție carduri cu imagini și cuvinte ce abordează 65 de teme din viața ta. Vei alege, în funcție de situația pe care vrei să o lucrezi, un anumit număr de carduri. Tu decizi dacă ele vor fi puse cu fața în sus sau în jus. Scopul este să alegi intuitiv, intuiția fiind conexiune directă cu nevoile tale reale.
  3. OBSERVI ȘI ÎMPĂRTĂȘEȘTI – Vei observa fiecare card cu atenție pentru un timp, lăsând să curgă, gândurile, emoțiile, amintirile, sentimentele, asocierile, obiecțiile, persoanele etc. care îți vin în minte. Vei împărtăși apoi cu voce tare tot ceea ce consideri tu că e relevant pentru subiectul pe care l-ai ales inițial, urmând să îți adresez întrebări și să te sprijin, pentru a clarifica ceea ce ai nevoie. E important să fii prezentă în totalitate și să îți permiți să fii autentică. Tot ceea ce împărtășești se întâmplă într-un spațiu sigur, confidențial și comfortabil.
  4. FOCUS – Vei auzi întrebarea: care este cea mai importantă concluzie pe care o deduci din proces? Vei scrie răspunsul la această întrebare pe caietul tău. O concluzie scrisă și cristalizată trezește în mod natural o mare pasiune și motivație pentru schimbare. Cu cât vei fi mai implicată în procesul de clarificare și trasare a concluziilor, cu atât ai mai mult șanse ca perspectiva nou descoperită să fie transpusă în acțiunile din viața ta de zi cu zi.
  5. ACȚIUNE – Întrebarea de ghidare pentru acest pas este: cum poți să împlementezi concluziile în viața ta de zi cu zi? Acesta e pasul în care vom defini acțiuni concrete pe care le vei face, pentru a reuși să rezolvi subiectul pe care l-ai ales la început. În plus, te vei ghida de întrebarea: cum transformi concluzia la care ai ajuns în acțiuni concrete: pentru următoarele 24 de ore, pentru săptămâna ce urmează, pentru luna ce urmează. Ce va face diferența în acest proces va fi cât de fidelă îți vei fi ție și acțiunilor pe care ai ales să le implementezi.

DETALII DESPRE SESIUNE

Vei avea la dispoziție 90 de minute doar pentru tine în care vei obține claritate, acțiuni concrete, focus și încredere în tine. Vei alege pe ce vrei să lucrezi, îți voi adresa  întrebări, iar printr-o metodă unică de coaching și mentoring, îți voi fi alături în proces, pentru ca tu să îți găsești răspunsurile de care ai nevoie. 

Ne vom conecta online, prin platforma Zoom. Vei primi un link pentru conectare via email, imediat după înscrierea și confirmarea plății. Data și ora când va avea loc sesiunea le vom stabili împreună.

AI ÎNTREBĂRI DESPRE SESIUNEA POINTS OF YOU?