Evoluția este o etapă prezentă în viața fiecăruia dintre noi și o simțim diferit, în funcție de cât suntem de pregătiți, zic eu. Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care meseria de Coach mi l-a dat este acela de fi cea mai bună versiune a mea zi de zi. Știu că sună deja a clișeu, însă acesta e adevărul meu în care cred profund. Observ zi de zi evoluția. Observ că îmi vindec și îmi procesez dureri uitate și îngropate, observ că nu mai reacționez ci acționz, observ că nu mai încerc să îi conving pe cei din jur de realitatea mea și e okay și așa, observ că îmi rescriu convingerile de care nu mai am nevoie, observ că îmi accept din ce în ce mai ușor experiențele din trecut pe care le-am considerat la un moment dat, decizii proaste, și lista poate continua.

Și pentru că eu sunt într-o continuă transformare, așa este și misiunea mea. Purtam o discuție cu al meu Coach, pentru că da, meseria de Coach are nevoie de investiție continuă și consider că îmi datorez asta atât mie cât și clienților mei. Întorcându-mă la discuția despre care vă spun, i-am zis ei că simt că acum e ceva mai mult decât a fost la început, în misiunea mea. Și mi-a dat provocarea de a-mi lua timp pentru mine ca să răspund la următoarele întrebări. Am făcut asta și tare bine s-a simțit. Așadar vă las aici atât întrebările cât și răspunsurile mele, cu gândul că poate vă inspiră și pe voi.

De ce am pornit pe acest drum?

Am pornit pe acest drum pentru că vreau să redau libertatea oamenilor din jurul meu. Libertatea de a fi cine își doresc ei cu adevărat să fie, libertatea de a se bucura, libertatea de a râde cu gura până la urechi, libertatea de a fi fericiți și împliniți, de a îmbrățișa toate experiențele care vin în viața lor, libertatea de a lăsa trecutul în spate, libertatea de  a avea încredere în ei, de a scăpa de vinovăție, regret și victimizare.

Am pornit pe acest drum pentru că vreau să  redau oamenilor libertatea și puterea de a-și crea propria viață cu tot ceea ce au ei în înteriorul lor. Am pornit pe acest drum pentru că și eu la rândul meu aveam nevoie să îmi recâștig libertatea și să îmi reiau puterea. Mă identificasem atât de mult cu toate experiențele grele prin care am trecut, încât nu mai știam cine sunt eu cu adevărat.

De ce vreau să schimb vieți?

Vreau să schimb vieți pentru că am simțit că în lumea asta sunt mii de oameni care se țin prizonieri  în propriile povești și gânduri, în propriile traume, în propriile trăiri neconsumate, în propriile alegeri și decizii de care nu sunt niciodată mulțumiți, oricât de multe ar face. Pentru că da, ei știu că au acea putere de a face să le fie bine, ei știu în adâncul sufletului lor că ei pot alege, însă au predat puterea de alegere părerilor celor din jur, stării de victimă, durerii, vinovăției și lipsei de responsabilitate. Vreau să schimb vieți pentru că simt că fiecare om de pe acest Pământ are dreptul să trăiască o viață împlinită, frumoasă, plină de iubire și de sens.

Eu știu asta pentru că am fost acolo. Și mai știu acum pașii de care ai nevoie pentru ca tu să îți recapeți libertatea și puterea. Și când zic putere, zic forța aceea interioară care îți dă încrederea că momentul în care îți vei lua puterea înapoi, va fi momentul în care îți vei recâștiga bucuria de a trăi.

Ce câștig eu din asta?

Poate suna egoist, însă am zis-o și o voi mai spune, a-ți umple tu paharul, ca să poți da și celor din jur, nu e deloc egoist. DIn contră. E un gest de iubire și respect.

Așadar, câștig o viață pe care să o iubesc din adâncul sufletului, o viață plină de valoare și culoare. O viață cu sens și prezență. Nimic nu e mai frumos pe lumea asta decât să fii prezent în propria viață și să încetezi să te uiți la ea din exterior. Câștig bucuria de a fi fericită și posibilitatea de a face ceea ce iubesc cu adevărat. Posibilitatea de a vorbi despre misiunea mea prin fiecare om care își recapătă libertatea, posibilitatea de a-mi îndeplini cele mai frumoase dorințe, de a-mi recăpăta la rândul meu, libertatea. Câștig o viață în care impactul meu va dăinui peste generații, pentru că dacă te schimbi tu azi, acum, vei schimba nu doar toate generațiile viitoare, cât și toate generațiile trecute. Câștig o viață completă, în care am voie să mă bucur de întregul ei, pe toate planurile.

Iar ție, îți mulțumesc că ești aici. Am încredere că vei găsi măcar un gând care să te inspire. Te las și cu o întrebare.

Tu de ce faci ceea ce faci?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *