Nu vei simți vreodată nevoia să duci o luptă pentru putere dacă vei fi conștientă de puterea din tine. Exercitarea puterii și încercarea de a-i demonstra forța, fie că e în relații, fie că e în alt  context înseamnă agresiune. Și niciun fel de agresiune asupra ta nu ar trebui tolerată.

De câte ori ai fost martor al unei situații în care cei din jurul tău au încearcat să demonstreze cât sunt de puternici? Din păcate, de multe ori, asta se întâmplă cu prețul binelui celor din jur. Conceptul de putere a căpătat un sens care se duce ușor, ușor înspre non-valoare. Ajută-mă și ajută lumea asta să înceteze să promoveze non-valorile.


Din păcate, de multe ori ajungem să facem asta pentru că ne lipsește curajul de a spune STOP, pentru că avem impresia că nu contăm, pentru că ne-a durut la un moment dat și nu mai vrem să ne mai doară. Cu cât devii mai conștient/ă de cine ești cu adevărat, cu atât vei înțelege că e dreptul tău să trăiești o viață pe care să o iubești, fără să te mai sufoce neputința. Așa că te întreb: cât  mai ai de gând să renunți la tine și să dai celor din jur puterea de a-ți trăi viața ta? Cu cât vei face asta mai des, cu atât vei încuraja un comportament nesănătos.


Și tu ai dreptul să spui stop la tot ce te deranjează, ai dreptul să spui nu, ai dreptul să te alegi. Nu vei simți vreodată nevoia să duci o luptă pentru putere dacă vei fi conștientă de puterea din tine. Și când vei deveni conștientă de asta, nu vei simți nevoia să demonstrezi vreo ceva celor din jur. Și adu-ți aminte: motivul pentru care faci asta este să ai o viață mai bună.

Tu ce alegi? Să iei atitudine și să îți găsești acea putere interioară, care să fie benefică pentru cei din jur sau să rămâi acolo unde ești? Dacă și tu știi că tu contezi, că vocea ta contează, alătură-te comunității pe care am creat-o. Vei avea acces la resurse care să te ajute să faci din viața ta, una care să conteze. Nu mai căuta să îi schimbi pe ceilalți, nu mai căuta responsabilitate în exterior. Devino responsabilă pentru alegerile tale.


Dă click pe link-ul de mai jos și schimbă direcția! Nu mai da puterea din interiorul tău celor din jur și pe regrete că nu ai trăit o viață împlinită. Nu e vina nimănui. Tu ești responsabilă pentru alegerile tale. De azi, te alegi pe tine? Onorează-ți puterea spre bine și bun.


Click aici: https://www.facebook.com/groups/tuconteziberealbeyou

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *