Câți oameni trăiesc în viețile și prin nevoile altora doar pentru că nu au curaj să își facă lumină în viață? Câți oameni se uită la viața lor din exterior și ajung să și-o regrete apoi? Câți aleg greul doar pentru că așa au fost învățați? Câte femei se judecă și își spun ca nu sunt niciodată suficient de bune? Câte mame au îndoieli că nu au făcut destul pentru puii lor? Și câte vieți neîmplinite curg pentru că teama de eșesc și de judecată a celor din jur, e mai mare decât îmbrățișarea ușurinței și a succesului.

Câte aripi sunt tăiate doar pentru că ne-am obișnuit să trăim într-o lume în care ni se pare mai important ce vor și ce spun cei din jur, decât ce ne spune sufletul nostru? Câți oameni își spun mereu povești pe care le-au auzit de-a lungul vieții și au încept să le creadă și să  le trăiască doar pentru că și le-au repetat la infinit? Pare mai simplu să trăiești în povestea spusă, doar pentru că îți e cunoscută, decât să îți construiești una noua, care să ți se potrivească asemeni rochiei perfecte.

Câți oameni au uitat  că nu costă să îți imaginezi că ești fericit, mai degrabă decât să aștepți să fii fericit ca să îți poți imagina? Câți oameni își spun mereu că sunt unici, însă își concentrează unicitatea pe greutățile prin care au trecut? Câți oameni nu sunt conștienți de nemărginimea inspirației pe care o pot aduce în lume, prin simplul fapt de a fi ei?

Câți oameni se privesc dimineața în oglindă, în ochi, în profunzime și își spun cuvinte de iubire? Câți oameni caută o viață întreagă în exterior și uită că răspunsul e acolo unde bate inima cu putere?

Câte femei așteaptă să arate perfect ca să poată să își cumpere rochia preferată? Câte femei ajung să își urască corpul doar pentru că societatea le-a spus de atât de multe ori ori povestea frumuseții perfecte, încât uită că e suficient să îți bată inima ca să o poți lua mereu de la capăt, din nou și din nou, de câte ori e nevoie.

Atunci când oamenii din jurul tău îți spun că nu poți să faci ceva, o spun pentru că ei vorbesc despre limitările lor, nu ale tale. Poți orice.  Alege să fii un model pentru cei din jur, nu o copie a nefericirii celorlalți. Viața ta poate fi mai mult decât un…dar ce ar fi fost dacă.

Sursa photo: https://unsplash.com/

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *